Top Secret WhatsApp Tips En Trucs 2016 For All

whatsapp

WhatsApp Tips en trucs voor het Android mobiele telefoon , venster telefoon, iPhone, blackberry mobiele en ook voor de computer en de Top best secret WhatsApp cheats sniffer en hacks is het maken van dit messaging app meer verbazingwekkend, Er zijn veel nieuwe werken laatste WhatsApp Tips 2016 en en nog veel meer nieuwe werken en ook populair WhatsApp trucs 2016

Als u meer werkende Whats App tips en trucs voor je Android-telefoon of voor een apparaat dat u gebruikt, die je iets meer functies van deze applicatie dan laten we hier meer over weten kan geven nodig hebt. Je weet dat de tips en trucs is zeer interessante manier om uit te vinden eventuele verborgen eigenschap van een apparaat of een methode, So tips en trucs zijn meer populair op elk gebied mots op internet wereld, zoals in het bloggen, apps, mobiele en vele anderen, om te blijven mensen ook proberen om nieuwe werken tips te krijgen en kneepjes van deze, laten we hier meer over weten.

Whatsapp tips en trucs voor de iPhone en Android Nokia Mobile

Nokia, Smartphone, mobiele Android, iPad en iPhone vele type apparaten met behulp van volkeren nu dagen, Je weet dat messaging apps meeste gebruik in elk scherm, Er zijn vele messaging-apps, maar WhatsApp is het meest populair, dus de meeste mensen proberen om gerelateerde tips en trucs van WhatsApp, Hier vindt u alle te zien.

In dit artikel gaan we delen werelds meest gebruik van alle apparaten tips en trucs die het voltooien van WhatsApp, weet je een aantal trucs zijn echt geweldig, wanneer u wilt gebruiken dan je geweldige functie kunt vinden, zijn sommige in verband met de computer, Dus maak je tips en trucs van uw apparaat en meer informatie over deze berichten app weten.

WhatsApp Tips Trucs voor Android Mobile Smart Phone Computer

Hier is wat de beste tips en trucs die je misschien niet weet, Die alle tips en trucs werken in alle apparaten, betekent dat u kunt dit gebruiken in de telefoon van Blackberry, Android mobiele telefoon, iPhone, iPad, Samsung, HTC, venster mobiele telefoon van Nokia ook in uw pc of computer, Vervolgens laten we get it één voor één –

# 1 Trick voor verbergen “Laatst gezien” Tijdstempel – Als u wilt private uw bezoek op WhatsApp dan moet u weten over deze truc, eigenlijk als je geen berichten van vrienden te zien, dan is uw vrienden kunt eenvoudig je bezoektijd vinden door het laatst gezien optie ,

Zodat uw privacy is niet veilig, maar als je wilt verbergen uw bezoek, Dan moet je veranderen door standaardinstelling WhatsApp, dan gewoon uit te schakelen “Laatst gezien” tijdstempel door volg deze enkele eenvoudige stappen.

  Instellingen> Chat Instellingen> Geavanceerd en stel Laatst gezien tijdstempel op Off

# 2 backup en restore van WhatsApp Chats Conversation – Als u wilt back-up van uw chatsessie wanneer je je apparaat zal veranderen, of wil je formaat dat u mobiel of Android-telefoon, dan kunt u een back-up het, Het zal u helpen om uw gesprek weer te herstellen na res het installeren van deze geweldige app. Voor je Android instellingen> Chat-instellingen en tik op Back-up gesprekken  Voor redden dit gesprek gebruik maken van een file manager en sla het leuk / sd card / WhatsApp / Media.
 

Voor iOS Backup –  Instellingen> Chat Instellingen> Chat Backup, tikt u op Back Up Now.

# 3 Lock Uw WhatsApp – Whatsapp is meer prive van social networking sites, als u veel onderzoek zullen kijken dan zul je merken dat op WhatsApp bericht mensen delen meer prive, die niet te delen op sociale sites chatten,
Dus voor veilige uw gesprek kunt u gebruik maken voor Android Whatsapp vergrendelen app  en voor BlackBerry die u kunt gebruiken  Blackberry Slot voor WhatsApp . Deze beide zijn zeer eenvoudig te gebruiken en je kunt kleine wachtwoord met backup pin geven.

# 4 Stuur Conversation naar e-mail – Dit kenmerkt ook erg interessant, Nu kan je je hele gesprek elk gewenst moment heel gemakkelijk te sturen naar uw e-mail, Na sturen kun je alle media en tekst te zien vanuit uw e-mail. U kunt verwijderde verzenden en Conversation een vriend.
Open gewoon geen vrienden chatten nu klik op de linker Option-toets ingedrukt en klik op meer   > E-mail conversatie

  • Hoe moet je iemand hacken whatsapp

# 5 snelkoppelingen maken voor belangrijke contactpersonen – Met deze trucs niet meer bijzonders, maar het kan ook helpen om de snelheid van uw WhatsApp communicatie zonder te zoeken meer vrienden, betekent dat als je de grootste lijst van uw Whatsapp vrienden user, Als je wilt elke om msg te sturen dan het vinden van die ene meer tijd,
nu met behulp van deze truc kunt u snelkoppelingen voor belangrijke contactpersonen uw meest gebruik van contacten, Het is heel gemakkelijk, ga gewoon op dat vrienden contact en klik op  Add gesprek snelkoppeling en zijn gedaan.

# 6 Stop WhatsApp’s rechtstreeks te zien zijn in de Camera Roll Or Gallery – Als u wilt voorkomen dat een aantal foto’s te laten zien Gallery waarin je krijgt van WhatsApp, Middelen veel beeld kan slecht zijn voor uw galerie en je wilt voorkomen dat ze dan alleen deze te voorkomen rechtstreeks te volgen slechte beelden rommel-up van uw Gallery

Voor iOS –   Instellingen> Privacy> Foto’s en draai de Off

Voor Android – Op Android mobiele haar harde methode te voltooien door  het creëren van een file .nomedia  Dus voor deze u volledige methode moet volgen, Hier zult u zien aankomen.
Maak een .nomedia bestand

# 7 Wijzig uw WhatsApp telefoonnummer – Veel vrienden voor verandering WhatsApp nummer alleen met behulp van het verwijderen en installeren van methode, eigenlijk de meeste mensen niet juiste manier om WhatsApp telefoonnummer te wijzigen.
U kunt nummer wijzigen zonder het verwijderen van Just Go on instellen> Account> Verwijder mijn account

Voor het toevoegen van nieuwe nummer gewoon toe te voegen en gemakkelijk te controleren.

U kunt veranderen mbv Dit men ook –   Instellingen> Account> Nummer wijzigen.

Wil je meer nieuwe Whatsapp werken trucs en tips?

Als u meer tips en trucs van deze grote messaging applicatie nodig hebt dan vraag het ons, Nu dagen deze methode zijn echt geheim en de meeste mensen willen weten, Onlangs we alleen het toevoegen van deze trucs, die het maken van deze applicatie meer interessant, ik hoop dat u zult genieten van dit aantal basic en sommige geheime WhatsApp tips en trucs voor mobiele , iPhone iPad, Computer, PC en weer allemaal.

Leave a Reply